Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@02:04:47 GMT

هنوز اردوگاه شهید باهنر نفس می‌کشد

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۳۷۹۶۷

هنوز اردوگاه شهید باهنر نفس می‌کشد

در شرایطی که بنا برگفته مسؤولان آموزش و پرورش، اردوگاه شهید باهنر تهران در قرارداد اجاره به شرط تملیک قرار داد، در کانال فیلترشده روابط عمومی این وزارتخانه، رسانه به حاشیه‌سازی و غوغاسالاری درباره این اردوگاه متهم شدند.

خبرگزاری فارس: از هفته گذشته که حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس طی نامه به رئیس‌جمهور، خبر از «فروش اردوگاه شهید باهنر تهران با نصف قیمت»، داد تا امروز خبر‌ها و حرف و حدیث‌های متعددی در فضای مجازی و حقیقی از اردوگاه شهید باهنر منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته قابل توجه این موضوع این بود که وقتی وزارت آموزش و پرورش مجبور شد واکنش رسمی به این موضوع نشان دهد مشخص شد که اردوگاه در قرارداد اجاره به شرط تملیک است.

علی الهیار ترکمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: «در سال ۹۵ به استناد تبصره ۱۲ قانون بودجه، اوراق صکوکی در اختیار دستگاه‌ها قرار گرفت که شکل‌های مختلفی داشته است که یکی از آن‌ها اجاره به شرط تملیک بود؛ در اجاره به شرط تملیک، وثیقه ملکی گذاشته شده و پولی دریافت می‌شود که بعد از سررسید، وثیقه ملکی عیناً عودت داده می‌شود».

الهیار ترکمن به اردوگاه شهید باهنر تهران اشاره کرد و گفت: «این اردوگاه به عنوان وثیقه در اختیار قرار گرفت و ۴ هزار میلیارد تومان را در قالب اوراق صکوک به دست آوردیم».

اجاره به شرط تملیک یکی از تسهیلات اعطایی بانک‌هاست؛ در حقیقت عقد اجاره‌ای است که در آن شرط می‌شود مستاجر در پایان مدت اجاره در صورت عمل به شرایط قرارداد، عین مستاجره را مالک شود.

بانک منحصراً بنا به درخواست کتبی و تعهد متقاضی مبنی بر انجام اجاره به شرط تملیک و استفاده خود، اموال منقول و غیرمنقول را خریداری و به‌صورت اجاره به‌شرط تملیک در اختیار متقاضی قرار می‌دهد.

بر این اساس اردوگاه شهید باهنر تهران به مبلغ ۴ هزار میلیارد تومان یعنی یک‌سوم قیمت واقعی آن که ۱۲ هزار میلیارد تومان در آن زمان بود، به فروش رفته است و این اردوگاه هم‌اکنون در اجاره آموزش و پرورش است.

آموزش و پرورش باید اقساط سنگین این اردوگاه را پرداخت کند و در آن صورت این اردوگاه باز به آموزش و پرورش بر می‌گیرد.

شنیده‌ها حاکیست مبلغی که باید آموزش و پرورش طی ۸ قسط پرداخت کند حدود ۵۶۰۰ میلیارد تومان است که پرداخت آن در شرایطی که وزارتخانه با مشکلات مالی گسترده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند، بسیار سخت به نظر می‌رسد.

در چنین شرایطی، امروز در کانال فیلتر شده تلگرامی آموزش و پرورش، خبر‌هایی منتشر می‌شود مبنی بر اینکه اردوگاه وجود دارد و رسانه‌ها به فعالیت‌های غوغاسالاری و حاشیه‌ای می‌پردازند.

در این کانال‌ها مطالبی نوشته شده است مبنی بر اینکه «فارغ از غوغاسالاری‌های رسانه‌ای پیرامون اردوگاه، برنامه‌های مختلف در این اردوگاه برگزار می‌شود».

به نظر می‌آید آموزش و پرورش به جای پرداختن به حاشیه‌ها باید به فکر پرداخت اقساط اردوگاه بزرگش باشد که اگر پرداخت‌ها به موقع صورت نگیرد واقعاً اردوگاه از دست این وزارتخانه خارج خواهد شد و آن وقت دیگر خبری از برنامه‌های آموزش و پرورش در این اردوگاه نخواهد بود.

 

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003YqH

منبع: فردا

کلیدواژه: اردوگاه شهید باهنر حاشیه سازی اجاره فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده صبح چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه امسال سال آموزش و پرورش در استان بوشهر است اظهار کرد: در سال جاری همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

وی یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت فضاهای آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس دانست و بیان کرد: در این راستا هزار میلیارد تومان از سوی استان بوشهر از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین ۱۵۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در انعقاد تفاهم‌نامه یاد شده خاطرنشان کرد: در مجموع بر اساس این تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

اجرای ۱۴۳ پروژه آموزشی

محمدی‌زاده ادامه داد: از محل این اعتبار ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه به اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۲۵۰ میلیارد تومان در ابتدای سال جاری به حساب این اداره کل واریز شده است.

استاندار بوشهر نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از دیگر برنامه‌ها اعلام و تأکید کرد: همه مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

ایجاد منبع جدید درآمدزایی

محمدی‌زاده در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح ابتدا در مرکز ۱۰ شهرستان استان بوشهر امسال اجرایی شود.

وی خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و گفت: بر اساس قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در نظر گرفته که باید در پرداخت سهم اداره کل آموزش و پرورش استان از منابع شهرداری‌ها تسریع شود.

محمدی‌زاده با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم اظهار داشت: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها محسوب می‌شوند.

وی انسان‌های پرورش یافته را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و بیان کرد: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی محسوب می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که شهید مرتضی مطهری به معنای واقعی یک معلم دلسوز بود گفت: شهید مطهری با فکر و بیان قوی رسوخ اندیشه‌های عمیق اسلامی را ذهن جوانان دنبال می‌کرد، همان گمشده‌ای که امروز در جامعه دانش‌آموزی با آن مواجه هستیم و بخشی از تغییر رویکرد که در مدارس اتفاق افتاده ناشی از همین ضعف است.

کد خبر 6093923

دیگر خبرها

  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان استاد نمونه کشور شد
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • شمار شهدای خبرنگار غزه به 142 شهید رسید
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • افزایش ۶۸ درصدی جابه‌جایی کانتینر یخچالی در بنادر شرق هرمزگان
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد