Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش از تبدیل اردوگاه شهید باهنر این وزارتخانه به مرکز نواوری فناوری‌های نرم خبر داد.

به گزارش ایسنا، یوسف نوری در آیین شانزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران اعلام کرد: شهید تهرانی مقدم در دوران تحصیل ۵۰ نمونه ثبت اختراع داشت. وی فارغ التحصیل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بوده است.

وی ادامه داد: علاوه بر آن دکتر سعید کاظمی آشتیانی که توسعه فناوری سلول‌های بنیادی به نام وی است، دبیر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از وی در این زمینه جمله معروفی "هر چه دارم از دوران معلمی دارم" ، نقل شده است.

نوری، نمونه دیگر از جوانان موفق کشور را محسن فلاحی دانست که امسال دکترای هوش مصنوعی خود را به پایان می‌رساند و اظهار کرد: وی در یک مسابقات جهانی "زیمنس" نفر اول جهانی شد.

به گفته وی فلاحی در این رقابت جهانی دستگاهی برای انتقال معلولان به هواپیما را عرضه کرده ست.

وزیر آموزش و پرورش افزود: این طرح قرار است در فرودگاه زوریخ به صورت آزمایشی پیاده‌سازی شود ولی این مخترع ایرانی قصد دارد که این طرح را در ایران اجرایی کند.

وی با بیان اینکه ارتباطات انسانی شامل ۳ دسته ارتباطات بین انسان و حیوان، ارتباطات بین انسان با انسان و ارتباطات بین انسان و ماشین تقسیم‌بندی می‌شود، یادآور شد: در سال ۱۹۹۷ وقتی که هوش مصنوعی توانست شطرنج باز مشهور جهانی را شکست دهد جهانیان متوجه شدند که می‌توانند از پتانسیل هوش‌مصنوعی به خوبی بهره ببرند.

نوری تاکید کرد: بر اساس برآوردهای جهانی پیش‌بینی می شود که در آینده از هر ۱۵ نفر حتماً یک نفر یک ربات خانگی خواهد داشت و این می‌تواند در کشور ما با جمعیت ۸۰ میلیون نفری و جمعیت میلیاردی جهانی بازار خوبی را فراهم کند.

وی با تاکید بر اینکه حوزه هوش مصنوعی یک حوزه جذاب و جدید برای جوانان است، خاطرنشان کرد: در این عرصه اگر یک الگوی تجاری مناسبی وجود داشته باشد محققان می‌توانند با حضور در مراکز رشد، شرکت‌های دانش بنیان، مراکز خلاق، پارک‌های علم و فناوری و غیره حضور پیدا کنند و تولیدات خود را در این عرصه به بازار وارد کنند.

نوری با ابراز امیدواری از اینکه اشتغال‌زایی در زمینه هوش مصنوعی بیش از گذشته ایجاد شود، افزود: به منظور تحقق شعار سال در سال جاری اردوگاه شهید باهنر وزارت آموزش و پرورش تبدیل به مرکز نواوری در توسعه فناوری‌های نرم، فرهنگی و آموزشی خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش توسعه فعالیت‌های پژوهشسراهای این وزارتخانه را از دیگر اقدامات برای تحقق شعار سال عنوان کرد و افزود: در این راستا پژوهشسراهای ما تبدیل به خانه‌های خلاق می‌شوند.

به گفته وی در مرحله اول این اقدام، ۶۴ پژوهشسرای دانش آموزی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تجهیز خواهد شد و با تجهیز آنها، این مراکز به عنوان مراکز خلاق و یا مراکز رشد محلی برای توسعه ایده های فناورانه دانش آموزان خواهد شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد

چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه جلسه کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان با موضوع حذف رشته‌های کم تقاضا در بنگاه‌های اقتصادی و معرفی رشته‌هایی که در بازار کار تقاضا دارند به ریاست استاندار کرمان و با حضور روسای دانشگاه‌ها و دیگر اعضای کارگروه در محل سالن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد. 

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان با تبریک ۱۲ اردیبهشت، قدرشناسی، احترام و حفظ حرمت جایگاه معلم را مورد تاکید قرار داد و در خصوص مجوز پذیرش دانشجو به صورت مجازی در دانشگاه شهید باهنر با همکاری مراکز آموزشی پیام‌نور گفت: لازم است یک قاعده کلی برای درخواست مجوز با مصوبه کارگروه تهیه شود که بعضی از دانشگاه‌های استان در رشته‌های خاص بنا به اقتضای جغرافیایی منطقه با پیام‌نور توافق کنند. 

وی در ادامه گفت: شهرستان بردسیر با راه‌اندازی مجدد فولاد مشیز نیازمند نیروی انسانی متخصص خواهد بود؛ بنابراین رشته‌های مورد نیاز معادن صنعتی باید در این منطقه تعریف شود و سرمایه‌گذاری آموزشی در این منطقه در آینده نه چندان دور موثر خواهد بود. 

استاندار کرمان بیان کرد: نیاز‌های منطقه شناسایی شود و نیاز‌ها با الزامات و تعداد نیروی کار مشخص مستند شود و به نوعی این کار تقویت آموزش برای اشتغال خواهد بود. 

در این نشست در خصوص پیوست اشتغال و مستندات مربوط به ابقای رشته‌های کارشناسی کم تقاضا در استان، درخواست مجوز پذیرش دانشجو در پردیس‌های دایر در دانشگاه باهنر کرمان، درخواست مجوز پذیرش دانشجو به صورت مجازی در دانشگاه شهید باهنر با همکاری مراکز آموزشی پیام‌نور در شهرستان‌های راور و بردسیر و درخواست‌های گشایش رشته‌های جدید میان رشته‌ای در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان بحث و گفتگو شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • دانشگاه جزیره جدا از جامعه نیست/در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود
  • اعلام قطع روابط با اسرائیل از سوی کلمبیا
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی